Hur Bokar man?

Rubrik

Namnet på bokningen t.ex: Clinic med (namn), Bokat, Privat. Rubriken är viktigast för dem som bokar en clinic eller liknade.

Information

Liksom rubriken så rör information mer dem som bokar ett större evenemang. Det som skrivs i informationen kommer att hamna på bokningens information.

Datum

Innan du bokar kan du kolla i kalendern vilka tider som är lediga.

Det är två fällt där du börjar med att skriva vilken dag och vilken tid (start och slut).

Skriv gärna med månad-dag för att enklare kunna veta efter som många skriver olika.

Känner du att det kan vara lätt att misstolka kan du även skriva hela månaden exempel: 25 Februari.

Tiden, vet du inte slut tiden så skriv gärna när du tror att du/ni är klara, det är svårare för oss att gissa en slut tid är det är för er förmodar jag.  I kalendern så måste man ha en slut tid för att datorn inte ska säga ifrån.

Är din bokning längre än en dag kan du skicka in en till bokning(rekommenderat), ringa till oss, maila till oss eller skriva det i meddelande till oss.

Namn, Email, Telefonnummer

Här skriver du in dina kontaktuppgifter så vi kan nå er om det händer något. Genom att kryssa i rutan under Email och/eller Telefonnummer så lägger vi inte in ditt telefonnummer i bokningen det vill säga att bara vi ser dina uppgifter.

Meddelande till oss

Här kan du skriva ett meddelande till oss.

Skicka

När du trycker på skicka skickas din bokning till oss och vi godkänner den. Det betyder alltså att bokningen inte kommer att synas på hemsidan innan vi har godkänt den vilket oftast sker inom 24 timmar.

Boka en tid i ridhuset.

Rubrik

Information

Datum.

Start - Slut

Namn

Email

Telefonnummer

Meddelande till oss?